top of page
het team van Thuisverpleging Tine Van den Weghe uit Westouter

Maak kennis met het team van Thuisverpleging Tine Van den Weghe uit Westouter

Het hart op de juiste plaats, dat is ons team ten voeten uit

Onze dienst voor thuisverpleging telt drie verpleegkundigen en wij hebben heel wat gemeen. Wij zijn sociaal, vlot in de omgang en begaan met mensen. Het zijn eigenschappen die - naast kennis - erg belangrijk zijn om onze job goed te kunnen uitvoeren.


Daarnaast delen we hetzelfde moto: uw welzijn komt altijd op de eerste plaats. We luisteren naar u en zorgen ervoor dat alles in de mate van het mogelijke volgens uw wensen verloopt.


Wilt u weten wie wij precies zijn?

U leest het hier.

arrow-down.gif
Icon.png
Tine Van den Weghe

Tine Van den Weghe

Aangename kennismaking, ik ben Tine Van den Weghe en heb meer dan 30 jaar professionele ervaring.


Ik werk al sedert 1989 als verpleegkundige. Eerst op intensieve zorg en de spoedafdeling; daarna volgden verschillende andere afdelingen. Die periode heeft me een brede kennis in de zorg bijgebracht.


In 1992 ben ik begonnen als thuisverpleegkunde en in 2010 heb ik mijn eigen thuiszorgpraktijk in Westouter opgestart.


Samen met mijn twee collega-thuisverpleegsters vormen wij een dynamisch team dat de mensen steeds probeert te helpen, ongeacht hun noden. Hoe groot of hoe klein ook, elk medisch probleem heeft een impact. Met onze ruime ervaring weten wij precies hoe elke patiënt op zijn gemak te stellen en ieder van hen de nodige professionele hulp aan te bieden.

Anchor 1

Kristien Deknudt 

Hallo, ik ben Kristien Deknudt en woon in Dranouter.


Ik begon mijn verpleegkundige loopbaan in het ziekenhuis van Poperinge waar ik gedurende 1 jaar aan het werk bleef. Al vrij snel ben ik naar het RVT Huize Zonnelied in Ieper overgestapt en daar ben ik intussen bijna 30 jaar werkzaam. In 2013 ben ik als ondersteunende thuisverpleegkundige beginnen samenwerken met Tine.


Ik ben mama van 2 kinderen: Iris (24 jr.) en Lisa (22 jr.) Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, zwemmen, lezen … Als vrijwilliger ben ik actief in verschillende organisaties. Sociaal engagement vind ik namelijk heel belangrijk.

Kristien Deknudt
Liesbet Destailleur

Liesbet Destailleur 

Goedendag, mijn naam is Liesbet Destailleur en ik ben 40 jaar.


Ik ben getrouwd met Luc Mylle (49 jr.) en mama van Elise (16 jr.) en Margot (15 jr.) Ons gezin woont in Westouter.


Ik ben al 18 jaar werkzaam in de zorg, waarvan 7 jaar als verpleegkundige. De eerste tien jaren heb ik als zorgkundige in een woon-zorgcentrum gewerkt. In 2014 ben ik afgestudeerd als bachelor in de verpleegkunde met optie geriatrie. Die specialisatie richt zich op ouderen die meerdere aandoeningen tegelijkertijd hebben.


In het begin combineerde ik de thuisverpleging met nachtwerk in het woon-zorgcentrum. Maar sedert 2019 werk ik voltijds als zelfstandige thuisverpleegster.


Bij mij heeft de zorg voor mensen altijd centraal gestaan. Werken in de thuisverpleging doe ik ongelofelijk graag.

Thuisverpleging Tine Van den Weghe

HEBT U DRINGEND EEN THUISVERPLEEGSTER NODIG IN DE OMGEVING VAN HEUVELLAND? REKEN DAN OP HET STERKE TEAM VAN THUISVERPLEGING TINE VAN DEN WEGHE. WIJ ZETTEN ONS BESTE BEENTJE VOOR.

bottom of page