top of page
Zorgaanbod van Thuisverpleging Tine Van den Weghe

Professionele thuisverzorging op maat in Heuvelland en omgeving

Het zorgaanbod van Thuisverpleging Tine Van den Weghe

Op de vorige pagina hebben de drie thuisverpleegsters van ons team zich al aan u voorgesteld. U las dat wij reeds geruime tijd samenwerken maar dat elk van ons vroeger in een andere medische context werkte. We hebben dus een andere werkervaring. Maar net dàt is een verrijking voor onze thuisverpleegkundige dienst waar u als patiënt de vruchten van plukt.


Het laat ons toe om een brede waaier van medische thuiszorgen aan te bieden en een zeer ruim publiek te helpen. Wij verzorgen kinderen en volwassenen, staan ook bejaarde mensen bij. Wij staan voor een service op maat in samenwerking met uw behandelende arts of specialist of andere medische disciplines zoals kinesisten, psychiatrisch medisch team,...

Dit is een greep uit de verpleegkundige zorgen die wij toedienen:

  • Wondzorg

  • Inspuitingen

  • Medicatie klaarzetten en toedienen

  • Verzorging van een uitwendige fixateur

  • Katheterzorg: port-a-cath, blaaskatheters enz.

  • Bejaardenzorg

  • Zorg voor demente personen

  • Postoperatieve zorgen

  • Palliatieve thuiszorg

Icon.png

Tijdelijke thuiszorg voor toeristen

Bij Thuisverpleging Tine Van den Weghe kunt u nog terecht voor een heel bijzonder service. Heuvelland ligt in een mooie streek die een gegeerde binnenlandse weekend- en vakantiebestemming is. Hebt u dagelijks medische zorgen nodig, dan hoeft dat u er niet van te weerhouden om uw vrije tijd in onze omgeving door te brengen.


U kunt ons team inschakelen voor welke thuiszorgen dan ook in Westouter, Dranouter, Kemmel, Nieuwkerke, De Klijte en Loker. Wij geven u met plezier dezelfde verzorging als bij u thuis. Uw behandeling moet dus zeker niet onderbroken worden of u moet niet alleen thuis achterblijven. Al meermaals hebben vakantiegangers in onze regio van deze extra troef die wij voorstellen, gebruikgemaakt. Doen dus!

TOERIST
Professionele thuisverzorging

WENST U EEN AFSPRAAK TE MAKEN OM TE BESPREKEN WELKE ZORGEN U EXACT NODIG HEBT? BEL OF MAIL VANDAAG NOG NAAR THUISVERPLEGING TINE VAN DEN WEGHE TINE IN WESTOUTER. WIJ STAAN 24/7 TOT UW BESCHIKKING.

bottom of page